Stickat: Höstens halsduk

Vad är detta då? Jo, höstens halsduk, stickat i gult Eskimogarn (det bästa garnet evarr) i ett roligt mönster som kallas isländsk soluppgång. Jag stickade som på videon och sen ökade jag två maskor i varje sida vartannat varv, så att det blev en triangel. Först såg det ut som om den skulle bli jätteavlång eftersom jag stickade på en ganska kort rundsticka men den blev ganska lagom sen när jag maskade av. Jag köpte åtta nystan (på 50 gram) om jag minns rätt och använde upp alla förutom en bit på sista som jag sparade.

Den är jättegosig! Jag gillar snutten som hänger ner, den kan antingen stoppas in under resten av halsduken eller värma magen.

This entry was posted in kreativitet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>