En rubrik

Den där nya datorn används ju givetvis också. Eller, sen igår används den, ty jag har fått gå lite omvägar när det gäller hårddisk till lilla Willow (som datorn alltså heter). Jag köpte en SSD för att ha istället för hårddisken som satt i men den var för tjock och sen köpte jag en annan som inte skulle vara för tjock men som hade en ram på sig för att den skulle verka lika tjock som alla andra eftersom det är normen att vara 9 millimeter tjock i hårddiskvärlden.

Men igår fick jag lite skruvar förkortade så nu är allt väl. Mumin upp.

This entry was posted in dator/internettjafs. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>