Tiden går fort på andra sidan Atlanten.

Jag köpte den här muggen i Canada, på Tim Hortons under den sista veckan jag var där. Det var fruktansvärt varmt och jag och Trevor gick och dog lite tillsammans på parallellgator till Columbia Avenue. Jag kommer ihåg hur vi köpte typ islatte där på Tim Hortons (det var för övrigt dit vi, Josh, Jesse och Troy gick när vi skolkade för att dansa i regnet) och så stod Taylor i kassan och jag köpte muggen och man fick en gratis kaffe till och vi valde five by five, som var typ lite kaffe med fem grädde och fem socker. Det smakade smält glass, och vi hällde ut majoriteten av den.

Nu har texten på muggen nötts bort och imorgon är det ett år sen vi var hos Jordan och såg på Monty Python. Jag hade stickat en bandana till Trevor i  försenad födelsedagspresent, jag har en bild på honom med den som jag tog på Crescent Street och han hade den som profilbild på Facebook ett tag. På kvällen gick vi hem till honom och såg Wristcutters: A Love Story och insåg att vi bara hade tre veckor på oss.

Och nu sitter jag här och ångrar att jag inte åker dit i sommar.

This entry was posted in vardag/livet i allmänhet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>