Struktur och vilja

Fick inte jättemycket gjort i skolan idag, men satt ändå i någon timme och försökte bena ut vad som ska göras den närmsta tiden. Allt som behöver repeteras, allt som jag behöver kunna. Jag vill liksom inte hetslära mig saker bara för att kunna dem på tentorna, jag vill faktiskt kunna använda sakerna jag lär mig senare också. Vill inte sålla bort saker bara för att de antagligen inte kommer på tentan. Vill kunna allt.

(Lite tråkigt att slutspurten av #blogg100 är under slutspurten av Matematik I, menmen)

#89 av #100

This entry was posted in vardag/livet i allmänhet and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>