Sunkigt

Jag var på LAN igår, och det visade sig att jag behövdes där även idag så jag stannade under natten (därav uteblivet inlägg). Det blev inte mycket sovit och nu är jag sådär underbart trött. Alltid efter LAN så känner en sig så sunkig och trött och det bästa är att inte sova förrän lite tidigare än vanlig läggdags och få sova extra länge. Så det är det jag ska göra nu.

Är ändå rätt imponerad av att jag lyckades lösa en del uppgifter idag. Trodde att jag skulle vara för hjärndöd, men det gick ändå. Imorgon hoppas jag på att vara ordentligt utsövd och redo för vektorprodukter och differentialekvationer.

#80 av #100

This entry was posted in vardag/livet i allmänhet and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>