Plugga bort din sura min.

Mitt liv just nu: plugg. Tenta om nästan 3 veckor, sen en till om 5 veckor. Jag har inte varit så motiverad de senaste dagarna (det blev ju inte bättre av att jag inte kunde få i mig tillräckligt med energi för att kunna föra logiska resonemang…), men idag har det blivit lite bättre. Satt ganska länge och pluggade nu ikväll, tyckte till och med en del var kul, så det är ju skönt med tanke på att cirka allt känts jobbigt den senaste veckan. Ser något slags ljus.

#79 av #100

This entry was posted in vardag/livet i allmänhet and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>