Noice!

Den senaste veckan har jag haft en Noice-period. Noice är trevliga. Jag lyssnade massor på dem när jag gick i sexan/åttan ungefär och nu fick jag ett återfall. I fredags efter att jag varit i skolan i 12 timmar och jag var nere på Universitetets relativt tomma tunnelbanestation kändes det bara så nice att lyssna på Noice.

Ett fint sammanträffande var att jag satt och spelade brädspel igår och en av de andra nynnade lite på 1987, sa typ “hej, hej, 1987″, och då svarade jag såklart med “vad ska vi göra nu?” :D

#78 av #100

This entry was posted in vardag/livet i allmänhet and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>