Sticka hela natten

Snartsnartsnart är jag klar med Emelie-koftan, jag har bara några knappkantsvarv kvar, plus fästning av massor av trådar och blockning såklart. Det fanns inga passande knappar hos mormor, i alla fall inte några som vi lyckades hitta ett tillräckligt antal av, så jag besökte garnaffären idag. Hittade såna knappar jag ville ha, och kan ha fått med mig lite annat också…

Nu vill jag bara att koftan ska bli klar. Jag borde egentligen sova, men jag kanske stickar lite till…

#64 av #100

This entry was posted in stickning, wip and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>