Öppet hus-känslor

Jag var på öppet hus på KTH idag, och det känns fortfarande rätt det här med Civilingenjör och Lärare. Jag vet inte riktigt om det själva öppna huset gav mig så mycket, det mesta om utbildningen visste jag redan men det kändes bra att prata med någon som går utbildningen och kolla in campus och så. Jag känner mig bara väldigt obekväm i såna situationer, jag står och vet inte vad jag ska fråga men nu har jag ju min chans och vad ska jag säga vad ska jag säga måste ställa rätt frågor så jag inte går miste om chansen att få veta allt viktigt. Men de jag pratade med var trevliga i alla fall. Och jag är pepp.

#62 av #100

This entry was posted in vardag/livet i allmänhet and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>