Gaaargh

I slutet på Matte I ska vi ha en datorlaborationskurs och informationskaoset har börjat. Först sas det att vi skulle få information innan något skulle hända på tisdag, den informationen kom i lördags. I den informationen stod det att tentan skulle ske den 9 juni, på kurssidan står det 31 maj. På kurssidan står det på ett ställe att det är tenta 9 januari, spännande. Sen står det att det är lab torsdag 22 maj, som inte kan vara det här året. Jag blir irriterad för nu har jag skrivit fel i min kalender och är förvirrad och vet inte vad som gäller.

Okej, vem bryr sig, det är inte så farligt, men datum-veckodagsförvirring irriterar mig så enormt. Godnatt.

#61 av #100

This entry was posted in vardag/livet i allmänhet and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>