Matteflyt drunkna inte

Det känns som jag har flyt i plugget den här veckan. Jag ska inte ropa hej, men det känns rätt bra. Det är så jävla skönt att ha alla etentor avklarade, nu får jag inte tappa fokus resten av kursen bara.

Jag ska åka tåg i några timmar på söndag och jag inbillar mig att jag kommer plugga massor då, men vet innerst inne att det nog inte riktigt kommer bli så va. Jag kan ju ha råkat köpa några böcker på väg hem från skolan idag, hoppsan.

#58 av #100

This entry was posted in vardag/livet i allmänhet and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>