Bring all the knitting

Jag ska till Skåne över helgen och det blir väldigt lätt att jag tar med mig all stickning ever för tänk om jag inte riktigt känner för att sticka på sjalen utan vill sticka på sockor istället fast nä en kofta känns nog bättre eller varför inte en filt?

Nåja, den här gången har jag lyckats hålla mig till två projekt, Vortex-sjalen och Emelie-koftan. Jag hoppas på att bli klar med Emelie under bilresan – är mer än halvvägs på ena ärmen så det är fullt möjligt. Om jag inte fastnar i någon bok förstås…

#59 av #100

This entry was posted in stickning, vardag/livet i allmänhet and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>