Början på kofta

Nu har jag börjat på Emelie-koftan! I fredags stickade jag provlappar, jag skulle kolla om jag skulle använda stickor 3.0 eller 3.5 mm. Den rekommenderade storleken var 3.25 men jag har inte såna och 3.5 dög bra ändå.

Jag gör den korta versionen, så det går snabbt med minskningar för midja direkt. Mönstret är inte särskilt komplicerat, det är ju slätstickning bortsett från 19 maskor mönsterstickning i var sida. Lagom tycker jag, och mönstret är bara över 6 varv så det blir lätt “bara en omgång till”-känsla, vilket gör att det går fort att sticka, även om det kan ta från sovtid…

#47 av #100

This entry was posted in stickning, wip and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>