Stickutmaning: Februari – avklarad!

Nu är de färdiga! Passade på att fota dem i solen idag när katten var ute. Jag är verkligen glad att jag bytte ut det svarta garnet mot det grön-gul-lila, dessa känns mycket mer “jag” än vad de hade gjort.

Nu har jag börjat sticka på ett par Skew i resterna. Jag har mindre än halva nystanet kvar av det grön-gul-lila så jag börjar med den och ser hur långt skaftet blir, så får jag anpassa mig efter det när jag stickar den andra sockan i det röda!

#36 av #100

This entry was posted in vardag/livet i allmänhet and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>