Fånerier

Jag skickade in några seminarieuppgifter igår och min lärare mailade tillbaka med positiv feedback, så några saker jag skulle förbättra men skrev att jag hade löst uppgifterna på ett bra sätt osv. Jag blev först lättad över att det inte var några större fel på mina lösningar men sen kände jag mig som en hycklare. För pappa hade ju hjälpt mig med den där uppgiften. För jag hade ju låtit Cecilia tittat på mina lösningar innan. Det spelar ingen roll att jag förstått och förklarat lösningarna på ett bra sätt, det känns bara helt fel att jag får någon cred för det.

Det är ju fånigt att tänka så, vem bryr sig, jag har ju gjort uppgiften och det är liksom inte fusk att be om hjälp. Det är faktiskt meningen att vi ska diskutera lösningarna, jag måste inte ha kommit på allt helt själv utan yttre påverkan för att jag ska ha gjort ett bra jobb. Jag måste sluta fåna mig bara.

#35 av #100

This entry was posted in vardag/livet i allmänhet and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>