Hej rubrik

Började dagen med att skypea med Jordan och Arielle. Det var fint. Jag saknar dem, och är hemskt dålig på att hålla kontakt med folk (oavsett om de bor i samma stad som jag eller på en annan kontinent). Jag vill åka tillbaka till Kanada och hälsa på alla, men det är svårt att få ihop pengar och så. Och så oroar jag mig väl för att alla ska ha glömt bort mig för att jag inte pratar med dem så ofta, att jag ska känna mig oälskad och besviken när jag åker tillbaka liksom. Men de sa i alla fall att jag måste komma dit när de gifter sig om sisådär fem år, vilket jag såklart gärna gör, och det känns som att jag borde hinna skrapa ihop till resan då. Och sticka en kickass bröllopspresent.

#29 av #100

This entry was posted in vardag/livet i allmänhet and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>