Det ser nästan ut som en socka nu!

Igår gjorde jag en tå till första Double Heelix-sockan och graftade ihop den med sockan. Idag på rasten började jag på en ny häl/tå (lyckades utan instruktionsvideo till och med!). Tror att jag ska göra en tå, lägga åt sidan och göra en häl som jag stickar fot på, så jag bara kan grafta sen. Sen ska jag nog göra båda skaften samtidigt.

Eh, vet inte om det där var så himla begripligt för någon annan än mig själv men vi får väl se hur det blir!

#28 av #100

This entry was posted in stickning, wip and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>