Spännande matteliv

Inte särskilt. Försökte plugga hela dagen, det gick allmänt dåligt, mamma bad mig räkna ut hur stor volym en bunke hade, det gick sådär tills jag kom på hur jag skulle göra efter middagen. Fick använda miniräknaren på bilden, den fick mig att sakna min gamla TI-82a från gymnasiet. Den här var som att skriva på en konstig tangentbordslayout, helt avigt. Jag använde en TI-82a igår i skolan och det var som att cykla…även om det är bra att vi är ifrån varandra så att jag vänjer mig vid huvudräkning.

Sen var det övningsetentadags, det gick förvånansvärt bra. Undrar hur många fler än jag som sitter och gör övningsetentorna så fort de kommer upp. Inte så många skulle jag tro, har hört att folk gör annat på lördagskvällar. Själv ska jag sticka och se på film.

#18 av #100

This entry was posted in vardag/livet i allmänhet and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Spännande matteliv

  1. sambon says:

    Har just läst några av dina inlägg och fastnade för dina beskrivningar av hur du kilar in din hobby i vardagslivet som en naturlig ingrediens. Roligt att följa en yngre, studerande person med åsikter och engagemang. Som dessutom klarar av att sticka, vilket jag aldrig har lyckats lära mig, framför allt för jag inte har lärt mig att tycka om sysselsättningen. Tror det är skolans fel. Hade tummarna på fel ställe, så att säga! Jag återkommer!

    • SQUEEEE says:

      Tack så mycket för din kommentar! Ja, skolan kan förstöra mycket tyvärr, med fel lärare och fel upplägg på undervisningen kan vadsomhelst bli hemskt. Gympa är en sån grej för mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>