Regnmusik

Idag var det inte så mycket snö kvar på marken i stan, och det regnade och var allmänt grått ute. Av någon anledning älskar jag det, att sitta vid fönstret på en buss åkandes genom en regnig stad lyssnandes på smådeppig musik är så himla mysigt på något sätt. Min favoritlåt då är The Bitter Pill av Social Siberia som jag hittade på en blandskiva 2009 – den brukade jag lyssna på när jag åkte skolbuss i Kanada och den påminner mig om färjan över Kootenay River till Glade.

#9 av #100

This entry was posted in vardag/livet i allmänhet and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>