Morgon

Vakna i P3/P4 väcker mig lite innan klockan börjar pipa som en backande lastbil, jag stänger av den, går upp och gör te och medan det drar brer jag smör på brödet pappa skurit upp till mig kvällen innan. Häller upp juice. Går tillbaka till sängen med frukosten för det är kallt och urrigt så under täcket är enda vägen att gå. Sitter där i tjugo minuter eller så, tills teet är uppdrucket, sen klär jag på mig, gör kaffe till termosen, packar väskan med matlåda och stickning. Klär på mig alla kläder som behövs för att inte frysa, går ut och det är fortfarande mörkt. Gläder mig åt att det blir ljusare och ljusare. Somnar på bussen.

#7 av #100

This entry was posted in vardag/livet i allmänhet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>