Brädspel med långa turer är bra att sticka till

Idag har jag varit borta hela dagen och spelat brädspel samt stickat nästan hela ruta 4 på Fibonaccifilten, som jag köpte mer garn till igår. Jag hade tänkt köpa till ruta 5 också men kom bara hem med ett nystan rött garn eftersom det bara fanns två nystan av det blåa och jag räknat ut att jag behövde 3. Jag kom fram till att jag ville byta den mörkblåa mot en ljusgrön, men den fanns det inte heller 3 av…jag fick i alla fall beställa det så jag får det snart. Till dess har jag ju annat att sticka på.

#4 av #100

This entry was posted in stickning, vardag/livet i allmänhet and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>