Smartsurf

Jag är ute på vift just nu – Springsteen igår och nu vanliga släktrundan i Skåne. Under dessa semestrar är det ganska nice att ha sin lilla smartphone som underhållning under långa motorvägssträckor men även för att hitta information, till exempel var närmsta Subway i Göteborg finns, eller var SIA Glass har sin fabriksförsäljning.

Detta kan dock vara en källa för irritation – på Subways hemsida var det oerhört svårt att scrolla i restauranglistan, Panduro ville inte visa mamma karta, blogginläggen på Britta Perssons hemsida blev helt suddiga när jag ville kolla närmare på sidan (det verkar vara någon jobbig frame-historia), och jag ska nog inte tala om alla affärer som inte har sina öppetider på förstasidan (högst upp! högst upp, snälla, inte i någon jävla footer, det ska vara TYDLIGT).

Jag blir bara så trött. Just butiker och restauranger känns som något många kollar upp på mobilen när man är ute på stan/landet och det känns som att det kunde vara värt att göra det liiiiiiiiiiiiite mer användarvänligt.

This entry was posted in dator/internettjafs, vardag/livet i allmänhet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>