iFåååån

Idag har jag uppdaterat min iPhone. Det är det enda jag gjort – allt annat har varit i relation till detta, som att jag satt och såg på Gilmore Girls och stickade när jag väntade. Eller jag har lagat mat också. Men ändå. Suck.

Allt är inte Apples fel i och för sig, jag blev tvungen att kopiera lite filer från datorn jag använde (som är min gamla och den enda i min ägo som har Windows) för att få plats med backup osv. Sen funkade inte synkningen som skulle göra att alla filer och appar var som vanligt och det var ju lite frustrerande. Sen funkade det. Lång tid tog det i alla fall.

Men förhoppningsvis ska jag inte behöva göra detta igen eftersom modernare iOS kan uppdateras på telefonen och inte behöver kopplas till datorn, och jag kanske lyckas skaffa en ny telefon snart ändå – något jag kan tänka mig att köpa när jag får jobb. Problemet är bara att jag inte vet vad jag ska köpa för telefon i så fall. Jag tror inte det blir mer Apple, och jag vet inte om jag vill ha Android. Menmen, jag får väl se.

This entry was posted in dator/internettjafs, vardag/livet i allmänhet. Bookmark the permalink.

One Response to iFåååån

  1. sakjur says:

    N9? ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>