Titta vad jag har fått

En cykel :D vilket känns som det enda som går bra i livet just nu. Nämen. Eheh.

Jag lever i något slags mellantillstånd – har inget jobb, kanske får jobb snart eventuellt. Jag ska jobba lite de närmsta veckorna så jag kommer ju ha pengar men det är så fruktansvärt segt att inte ha något att göra och att inte veta något om framtiden. Till exempel skulle jag vilja åka till Östersund under sommaren men vågar inte boka resa eftersom jag kanske får jobb. Jag har ju varit på intervju så det skulle ju vara möjligt? Eller? Gaaaaaaaaah.

This entry was posted in vardag/livet i allmänhet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>