#ggm12

Den enda bilden jag tog under helgen...

Jag har haft en sjukt kul helg! Så inspirerande och peppande! Det var, som förväntat, lite läskigt i början och jag kände ingen men det gick över. Träffade massor med intressanta tjejer som jag hoppas på att få träffa igen.

Jag lyssnade på @pernillan, som jag tror jag hört förut på ett FOSS sthlm-möte, om öppen data för en bättre värld i biståndsprojekt, @ebbakier om coola saker man kan göra med rymdteknologi, Caroline Dahl om visualisering av proteiner med hjälp av programmering (sjukt koolt), @greenemilymay om hur datorer faktiskt fungerar på ett roligt sätt (“it’s important to know that computers are not magic”), @ellensundh om ljudet av fotboll, och mycket mer.

Himla kul helt enkelt. Tackar @heidiharman, @copylinda och @metsis för fantastiskt arrangemang –  längtar till nästa! Längtar efter att få komma igång – imorgon är det en vecka tills jag tar studenten, då jävlar ska jag geeka loss! Men eftersom betygen sätts på onsdag och jag inte har jättemycket att göra tjuvstartar jag med att tänka över hur jag vill att min blogg och squeeee.se ska se ut. Pepp!

This entry was posted in nörderier. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>