Att se fram emot

Ja, om ett prov, två labbrapporter, en projektarbetesrapport och en religionsuppgift (SISTA GREJERNA I GYMNASIET. SISTA) kommer jag få en helg med massa fellow geek girls vilket känns himla kul. Och nervöst, hej socially awkward unge. Jag funderade på att gå förra året men kom inte iväg (typiskt mig) men denna gång var det gratis för gymnasietjejer, så då kunde jag ju bara inte tacka nej. Så om en vecka har jag förhoppningsvis massor att blogga om. Jag kommer naturligtvis twittra och instagramma också!

This entry was posted in nörderier, vardag/livet i allmänhet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>