Vårt barn har slumrat in

Haha alltså det känns så dramatiskt men Ensam Socka Söker är SLUT och det känns jättekonstigt! Igår stickade jag en socka till mig själv. Sjukt konstigt.

Vårt bord på tjejmässan i Lit förlåt 1337. Foto: Linda

Men jag överlever. Jag ska skriva projektarbetesrapport och göra sista labbrapporterna (3 veckor kvar till studenten idag! Galet) i helgen och sen? Jag vet inte. Spontant känner jag att jag vill göra något åt denna blogg ty den känns inte jag och jag ska koda lite så att jag kan sälja stickade saker om jag har lust osv. FIN SKIT.

This entry was posted in kreativitet, stickning, vardag/livet i allmänhet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>