Det skulle jag ju tänkt på

Fick mina nya glasögon idag. Beställde dem i måndags och trodde att det var ett dåligt skämt när jag fick sms om att jag kunde hämta ut dem – börjar tro att optikern är en magiker som glömt vänta på att trolla fram glasögonen host beställa dem host.

Men jag är nöjd! Köpte två par för de hade erbjudande och det är nice med omväxling och så. Ett par lila och ett par gröna. Tihi.

Men nu stämmer ju inte min bloggtitel längre…

This entry was posted in vardag/livet i allmänhet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>