#homoriot och ett minne.

Läs denna hashtag på twitter om du inte gjort det än.

Jag läste detta och kom plötsligt ihåg något väldigt tydligt:

Det var typ i juni 2010, jag var i Kanada och satt med Rita (min värdmamma) och Trevor i bilen på färjan hem. Vi pratade av någon anledning om homosexualitet och Rita sa typ det där, att hon inte hade något “emot” homosexuella, men måste de skylta med det (på typ Pride och grejs)? Jag minns så tydligt hur Trevor, vars syster är flata, sa emot. Det som Rita sa skavde lite i mig.

Vadå skylta? Som om heteronormen inte skyltar tillräckligt? Åhnej, något avvikande, det är väl okej sålänge jag inte får se/veta om!

Jag tycker den människosynen är så sorglig. Att folk tänker så.

I min drömvärld finns det inga läggningar, bara kärlek. Ingen ska behöva komma ut, ingen ska behöva bestämma sig för en läggning eller få höra att “det bara är en fas”.

This entry was posted in tyckande. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>