Segheteeeeeeeeeeeeeen

Jag står och trampar, i den där sega snön som en bara glider bakåt i. Det är frustrerande.

Detta vardagslunk – pluggapluggaplugga, sov, drick te/kaffe, nörda tv-serie, läs RSS-flöde.

Jag vill ha sommar, vill ha tagit studenten, vill ha ett jobb, vill flytta, vill ha tid att vara social.

Jag har för vana att sega hemma under veckorna, och oftast under helgerna med. Jag skyller på plugg, att jag inte har någon att hänga med tillräckligt nära, och på att jag gillar att vara hemma. Jag gillar faktiskt det, men ibland ser jag att människor jag gärna skulle hänga mer med gör roliga saker och jag stör mig på att jag inte har sånt. Att jag så ofta säger nej till alla små möjligheter att göra något, tänker att jag inte orkar åka till stan på en vardagskväll, det blir för sent osvosv i all oändlighet.

På något sätt tror jag att det ska lösa sig efter gymnasiet. Att det är att jag går natur och har mycket att göra, att jag bor i Salem och det kommer bli lättare när jag flyttar närmre folk. Men på någon nivå tvivlar jag, för jag är ju som jag är. Suck.

Men det finns fina saker här i livet också, som att:

  • HatP-kasetten kom idag – jag tog fram min gamla freestyle och försökte komma ihåg hur såna fungerar egentligen. Jag har lyssnat på nästan hela och det är fina, fina minnen och såklart saknar jag massor av människor nu. Hatar lite att jag är sämst på att behålla vänner under längre tid, att jag alltid glider ifrån. MEN. Fint ändå.
  • Julia Nunes finns. Jag längtar tills jag får hennes album. Snart <3
  • Jag har lånat massa serier från skolbiblioteket. Myspys.
This entry was posted in musik, vardag/livet i allmänhet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>