Färdiga knästrumpor

Titta vad som äntligen blev färdigt idag!

Jag började i höstas men garnet är rätt tunt och det är mycket flätor och sånt och jag har gjort massa ESS-sockor, så jag har inte riktigt orkat ta tag i dem. Och så var det det här med att sticka i par…det var liksom lite tröttsamt att hålla på att mäta och kolla att de blev exakt lika. Men nu är de klara! Puh. Mina händer är trötta. Jag är inte gjord för tunna garner…

Mönstret var från Allt om Handarbetes Stickmagasin 09/2011 och garnet var Qualitas sockgarn. Jag har ett nystan kvar, får se om jag orkar använda det…

Mys!

This entry was posted in stickning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>