Sånt som är segt på internet.

Ja, om vi bortser från typ idioter på flashback (nej alla är inte idioter, men…), så är det fula hemsidor.

En irritation för mig är typ, fula receptsidor UTAN BILDER. Är det bara jag eller är det en sjukt dålig idé? Häromdagen letade jag efter recept på saker jag kunde göra med okaran från tofugörandet och hittade ett gäng recept på en otroligt ful hemsida (jag är lite för lat för att leta upp den, gör det sen kanske) och det fanns inga bilder på maten. Jag hade ingen aning om vad recepten skulle leda till, och hade ingen lust med att ta reda på det genom att läsa recepten heller.

Sen stötte jag på en rätt bra sida som hade bra info angående tofu- och sojamjölkstillverkning (dock inga okararecept…än), och det var en wordpressblogg så den såg helt ok ut designmässigt. Och det fanns bilder. Men. De var sönder. Så himla heartbreaking. Jag vet liksom att de finns där, bilderna på maten, på tekniken, men jag KOMMER INTE ÅT DEM och det är sjukt frustrerande.

Makes me sad :( men halsbandet är fint.

 

This entry was posted in dator/internettjafs. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>