Måndagsopepp. Januariopepp? Nej!

Idag vaknade jag vid ett, och direkt efter att jag ätit frukost satte jag igång och gjorde tofu. Efter att tofun blev klar tvättade jag håret och chillade en stund tills jag och pappa gjorde mat, Gado gado. Ja det var gott, nej det finns inga bilder.

Jag har peppat stickande och peppat matlagning och drömt om att flytta hemifrån och ja. Nu bara flög peppen ur mig och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Det händer för ofta. Jag vill inte! Vi skjuter undan det en stund, ok?

Nytt år, ja. 2011 gick jättefort. Det kändes inte så under året men när jag tänker på det har det gått sjukt snabbt. Eller ja, det har gått ett år, men det känns liksom som evigheter sen jag satt i början av 2011 och såg på Back To The Future med gamla klasskompisar.

2012 då. 2012 blir året då jag tar studenten (äntligen). 2012 blir kanske året då jag skaffar jobb och flyttar hemifrån (hoppas alldeles för mycket). 2012 blir kanske året då jag bloggar mer, bättre. Hah.

Jag får lära mig att hantera opeppen. Det går. Peppen kommer tillbaka. Innan den gör det kan jag ju äta systers wienernougat, dricka te och se på senaste Sherlockavsnittet.

This entry was posted in vardag/livet i allmänhet, vego. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>