Miljöbovströja

Ja, jag stickar inte bara sockor, speciellt inte under lovet då jag har mer tid att komma in i större projekt.

Den här tröjan började jag på i somras. Jag kom till ärmhålen och sen tror jag att jag åkte till Östersund och glömde bort den…men igår tröttnade jag på att den låg i stickkorgen och skräpade så jag tog mig i kragen och gjorde klart den. Spetsmönstret var enkelt och regelbundet så det var lätt att sticka men inte för tråkigt, så det var ju nice. Jag var även smart och stickade den på rundsticka så jag slapp sidsömmarna i slutet.

Mönstret är från Allt om Handarbetes Stickmagasin 07/2011 och garnet är Svarta Fårets Jublieumsgarn som jag fick i julklapp av mamma när jag var i Kanada. Det känns lite fel att de skickade massa garn över the big blue till mig och att jag bar med mig det hem igen utan att ha gjort så mycket av det. Menmen, nu är det gjort, och jag har jättemycket garn kvar. Får väl se vad jag ska göra av det!

This entry was posted in stickning. Bookmark the permalink.

One Response to Miljöbovströja

  1. Vanda says:

    Åh vilken schnygg! En sån skulle jag vilja ha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>