Söndagsfeeling

Det är söndag och efter att ha sjungit med kören på gudstjänst satte jag mig cyklade på träningscykeln (kände mig dålig som inte gjorde idrottsuppgiften ordentligt ehehe) och nu efter kaffet gläder jag mig åt min nya seriekalender från Hallongrottan och ESS-visitkorten som kom igår, tihi.

Igår hade vi gäster och jag stickade en hel socka under kvällens gång. Det var mysigt och jag vill bara sticka mer (vi har bara FYRA sockor kvar…men ni kan ju köpa presentkort annars!) men jag får inte för jag måste plugga matte för jag vill ha de där 3 poängen till tentan ok?

Jaja, nu kör vi. Jullov på onsdag. Då får jag sova och umgås med den där personen jag gillar som gillar mig tillbaka. Tihi.

This entry was posted in stickning, vardag/livet i allmänhet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>