Hej jag är upprörd.

Igår kom en sticktidning mamma prenumererar på, Allt om Handarbetes Stickmagasin. Jag bläddrade igenom den medan jag åt mellanmål innan min trumpetlektion och fann detta:

Socknörd som jag är känns det fint ju. Men:

Alltså. Är det där verkligen en nödvändig kommentar? Kan inte jag få bestämma själv vilka färger jag vill använda oavsett kön på mottagare? Jag blir så himla trött.

Vidare i tidningen finnes detta:

TUFFASTE POJKTRÖJAN. Såklart. Jävla skittidning. Varje gång den eller deras sytidning kommer har de könsstereotypisk skit (för övrigt är det ju intressant att de skiljer så himla mycket på pojk- och flickkläder när barnkroppar inte har så könsspecifika skillnader medan de knappt har manskläder alls) och jag blir arg och sur varje gång, såpass att mamma frågar om hon ska sluta prenumerera på dem.

Jag funderar på att skriva ett mail till dem och klaga men jag blir så arg att jag inte vet hur jag ska formulera mig.

This entry was posted in tyckande. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>