Kraft…kring en ledare…induktion

Nämen godmorgon. Idag har jag fysikprov. Det har jag sett fram emot sen aldrig. Tihi. Egentligen gillar jag den här delen av fysiken för jag förstår det typ utan att behöva bli arg på pappa när han försöker förklara, men jag hatar prov.

Men det blir väl bra ändå. Jag har min formelsamling. Jag har fått te. Jag kommer få kaffe efter (hoppas jag hinner). Jag har något fint att tänka på när jag inte kan något utan bara sitter och stör mig på den dåliga luften i skrivsalen.

Fast det måste ju se rätt roligt ut för skrivvakterna när alla sitter och använder högerhandsregeln haha!

This entry was posted in vardag/livet i allmänhet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>