Monthly Archives: May 2012

#ggm12

Den enda bilden jag tog under helgen...

Jag har haft en sjukt kul helg! Så inspirerande och peppande! Det var, som förväntat, lite läskigt i början och jag kände ingen men det gick över. Träffade massor med intressanta tjejer som jag hoppas på att få träffa igen.

Jag lyssnade på @pernillan, som jag tror jag hört förut på ett FOSS sthlm-möte, om öppen data för en bättre värld i biståndsprojekt, @ebbakier om coola saker man kan göra med rymdteknologi, Caroline Dahl om visualisering av proteiner med hjälp av programmering (sjukt koolt), @greenemilymay om hur datorer faktiskt fungerar på ett roligt sätt (“it’s important to know that computers are not magic”), @ellensundh om ljudet av fotboll, och mycket mer.

Himla kul helt enkelt. Tackar @heidiharman, @copylinda och @metsis för fantastiskt arrangemang –  längtar till nästa! Längtar efter att få komma igång – imorgon är det en vecka tills jag tar studenten, då jävlar ska jag geeka loss! Men eftersom betygen sätts på onsdag och jag inte har jättemycket att göra tjuvstartar jag med att tänka över hur jag vill att min blogg och squeeee.se ska se ut. Pepp!

Posted in nörderier | Leave a comment

Att se fram emot

Ja, om ett prov, två labbrapporter, en projektarbetesrapport och en religionsuppgift (SISTA GREJERNA I GYMNASIET. SISTA) kommer jag få en helg med massa fellow geek girls vilket känns himla kul. Och nervöst, hej socially awkward unge. Jag funderade på att gå förra året men kom inte iväg (typiskt mig) men denna gång var det gratis för gymnasietjejer, så då kunde jag ju bara inte tacka nej. Så om en vecka har jag förhoppningsvis massor att blogga om. Jag kommer naturligtvis twittra och instagramma också!

Posted in nörderier, vardag/livet i allmänhet | Leave a comment

Planen gick i kras

I tisdags skrev jag en att göra-lista inför långhelgen. Yes, tänkte jag, sista rycket innan betygen sätts! Nope, tänkte min kropp, och jag däckade på onsdagsmorgonen med feber och huvudvärk och allt möjligt annat och kunde inte äta förrän igårkväll. Hahaha kul grej. INTE. Det är så fruktansvärt  tråkigt att vara sjuk, och nu har jag maaaaaassor att göra istället för alldeles lagom mycket. Buhu.

Posted in vardag/livet i allmänhet | Leave a comment

Vårt barn har slumrat in

Haha alltså det känns så dramatiskt men Ensam Socka Söker är SLUT och det känns jättekonstigt! Igår stickade jag en socka till mig själv. Sjukt konstigt.

Vårt bord på tjejmässan i Lit förlåt 1337. Foto: Linda

Men jag överlever. Jag ska skriva projektarbetesrapport och göra sista labbrapporterna (3 veckor kvar till studenten idag! Galet) i helgen och sen? Jag vet inte. Spontant känner jag att jag vill göra något åt denna blogg ty den känns inte jag och jag ska koda lite så att jag kan sälja stickade saker om jag har lust osv. FIN SKIT.

Posted in kreativitet, stickning, vardag/livet i allmänhet | Leave a comment