Monthly Archives: December 2011

Miljöbovströja

Ja, jag stickar inte bara sockor, speciellt inte under lovet då jag har mer tid att komma in i större projekt.

Den här tröjan började jag på i somras. Jag kom till ärmhålen och sen tror jag att jag åkte till Östersund och glömde bort den…men igår tröttnade jag på att den låg i stickkorgen och skräpade så jag tog mig i kragen och gjorde klart den. Spetsmönstret var enkelt och regelbundet så det var lätt att sticka men inte för tråkigt, så det var ju nice. Jag var även smart och stickade den på rundsticka så jag slapp sidsömmarna i slutet.

Mönstret är från Allt om Handarbetes Stickmagasin 07/2011 och garnet är Svarta Fårets Jublieumsgarn som jag fick i julklapp av mamma när jag var i Kanada. Det känns lite fel att de skickade massa garn över the big blue till mig och att jag bar med mig det hem igen utan att ha gjort så mycket av det. Menmen, nu är det gjort, och jag har jättemycket garn kvar. Får väl se vad jag ska göra av det!

Posted in stickning | 1 Comment

Söndagsfeeling

Det är söndag och efter att ha sjungit med kören på gudstjänst satte jag mig cyklade på träningscykeln (kände mig dålig som inte gjorde idrottsuppgiften ordentligt ehehe) och nu efter kaffet gläder jag mig åt min nya seriekalender från Hallongrottan och ESS-visitkorten som kom igår, tihi.

Igår hade vi gäster och jag stickade en hel socka under kvällens gång. Det var mysigt och jag vill bara sticka mer (vi har bara FYRA sockor kvar…men ni kan ju köpa presentkort annars!) men jag får inte för jag måste plugga matte för jag vill ha de där 3 poängen till tentan ok?

Jaja, nu kör vi. Jullov på onsdag. Då får jag sova och umgås med den där personen jag gillar som gillar mig tillbaka. Tihi.

Posted in stickning, vardag/livet i allmänhet | Leave a comment

Tittatittatitta

Jag suger för att blogga för att skolan tar all min ork, men en grej med skolan är nice: mitt projektarbete. Det är det bästa skolarbetet ever, för jag får sticka, koda, ha ett företag med Linda samt åka till Östersund då och då. Det är ganska jättenice, för där bor massor av fina människor som en kan äta lunch med på Tingshuset (sjukt goda sallader!).

Ensam Socka Söker

Vår logga, gjord av bästaste Maria!

Posted in kreativitet, stickning, vardag/livet i allmänhet | Leave a comment