Monthly Archives: April 2011

Påsk!

Jag är inte särsklit religiös av mig. Jag har försökt att tro på en Gud men det har inte gått och det känns som en grej man inte borde behöva kämpa med, så jag gav upp. Men jag har ju vuxit upp med kristna traditioner, och har dessutom sjungit i en kyrklig kör sen jag var sex år, och mamma har varit kyrkvärd, och är aktiv kyrkopolitiker. Så jag går mycket i kyrkan.

Påsken är nog min favorit. Det är liksom ingen press och ingen stress (typ, julklappar), men man får massa mat, och midnattsmässa. Julen har också midnattsmässa och det är också mysigt, men helheten blir bättre på påsken. Dessutom är det vår. Och det känns som en mer värd anledning att fira. På julen har ju bara ett barn fötts, Jesus har inte gjort något än. Men på påsken, då har han hjälpt massa människor och sen offrar han sig för mänskligheten och för att toppa det återuppstår han! Bra jobbat liksom.

Men nu är det snart dags för midnattsmässa, och jag ska sjunga med mammas kör. Det blir nice, vi ska till och med ha kåpor på oss. Jag älskar kåpor. Det känns som att man sjunger i en gospelkör!

Posted in vardag/livet i allmänhet | Leave a comment

Saker man kan göra en långfredag.

  • Vänta på mat och sen äta maten
  • Städa lite
  • Försöka lösa kuben på mindre än 100 sekunder och fastna på runt 115 och vara sur över det en stund.
  • Stöka till igen genom att göra smycken av datordelar.
Det började med det här:
Som blev
Örhängen

En…brosch typ.

Och ett halsband!
Posted in kreativitet | 1 Comment

Serious Floorplan

Idag gjorde jag och Kelly en försenad födelsedagspresent till vår vän Elin. Det var nice. Vi hade lovat att spela in en valfri Tegan and Sara-låt till henne, och så blev det. Det var lite kämpigt då mina fingrar sällan vill lyda men det var rooooligt! Jag älskar musik så himlarns mycket. Dessutom är Kelly sjukt duktig och när vi pausade spelade hon Missy Higgins och jag dog lite.

Men ja. Det var lite svårt att spela den. Det är därför vi ser så koncentrerade ut.

Sen åkte jag hem och segade och nu spelade jag Portal (1, jag är för retro för 2 eller något) men det är lääääskigt och just när jag tror att jag har klarat en testchamber är det massa kvar och jag blir alldeles matt! Men det är sjukt fantastiskt bra, och när jag kör fast hjälper Hank mig.

Posted in kreativitet, musik, videos | Leave a comment

Byxor.

Förra veckan var jag väldigt nära på att ta på mig ett par vanliga jeans. Det kändes konstigt. Men sen skymtade jag dessa i byrålådan! Jag har ärvt dem av mamma och färgklicken kom till i Canada. De känns liksom lite mer jag än ett par vanliga jeansfärgade jeans.

Kommentarer: “Ohemgee, du har byxor på dig!”

Samt “Du ser inte normal ut! Dina kläder är konstiga!”

Den sista från min klasskompis Micke, som förvisso är ett troll och älskar att provocera mig, men ändå. Han klagar på att jag inte är normal och jag blir så trött på att folk tror att det är min skyldighet till dem att jag ser ut som de vill att jag ska göra. Och att utseende påverkar något viktigt. Bah!

Posted in vardag/livet i allmänhet | 1 Comment